Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

VelopA-Omniplay voetbalkooien

Onze voetbalkooien zijn geschikt voor diverse locaties, u komt ze bijvoorbeeld tegen op schoolpleinen, recreatieparken en in openbare speeltuinen. Onze voetbalkooien zijn niet alleen voor voetbal ontwikkeld. Afhankelijk van de inrichting van de voetbalkooi is deze ook geschikt te maken voor bijvoorbeeld straathockey, schaatsen en floorball.

Niet altijd is er plaats voor de plaatsing van een grote voetbalkooi. Naar gelang de beschikbare ruimte is er binnen ons assortiment altijd een alternatief. Onze verkoopadviseurs kunnen u hierover adviseren.  In onze brochure ‘Sporten’ leest u meer over de mogelijke toepassingen. Download de brochure hier.

Een geschikte voetbalkooi voor uw locatie

Het plaatsen van een voetbalkooi vraagt om veel expertise. Bij iedere aanvraag stellen wij een projectteam samen die voor u alle contacten legt met opdrachtgevers en leveranciers. Al onze ideeën worden in prachtige 2d en 3d-tekeningen gepresenteerd.

Welke voetbalkooi is voor u geschikt?

  • Ons Omnistadium is de ultieme voetbalkooi. Modulair van opzet en geschikt voor diverse sporten.
  • Een kleiner oppervlak voor uw voetbalkooi? Kies dan voor ons Panna Field
  • Modulair op te bouwen, voorzien van een hoge boarding en vandalismebestendig is onze Panna Ring.

Uw voetbalkooi gevonden? Voeg hem toe aan uw brochure

Het is mogelijk om in een brochure samen te stellen met uw voetbalkooi naar keuze. In de brochure staan alle specificaties en hebben wij een aantal handige referentieprojecten beschreven. De brochure wordt gratis toegezonden per mail of per post.

Meer weten?

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen