Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

VelopA-Omniplay sportvelden

Onze sportvelden komt u tegen bij bijvoorbeeld schoolpleinen, recreatieparken en in de nabijheid van openbare speeltuinen. Veel van onze sportvelden zijn zo ingericht dat ze voor meerdere sporten geschikt zijn. Sportpark Woudhoek in Schiedam heeft de primeur van ons eerste Omnifield. Lees hier meer over de inrichting van dit multifunctionele sportveld.

Onze verkoopadviseurs kunnen u adviseren over de inrichting van multifunctioneel sportveld. Al onze contactgegevens zijn hier te vinden. In onze brochure ‘Sporten’ leest u meer over de mogelijke toepassingen. Download de brochure hier.

Samenwerking Richard Krajicek foundation

VelopA-Omniplay is sponsor van de Richard Kraijceck Foundation. Deze stichting levert goedopgeleide sportbegeleiders op uw locatie naar keuze. VelopA-Omniplay sponsort begeleiders in Den Haag en in Hoogvliet. Daarnaast worden er door de foundation sportevenementen georganiseerd voor de jeugd.

Een geschikt sportveld voor uw locatie

Het inrichten van een goed sportveld vraagt om veel expertise. Bij iedere aanvraag stellen wij een projectteam samen die voor u alle contacten legt met opdrachtgevers en leveranciers. Al onze ideeen worden in prachtige 2d en 3d-tekeningen gepresenteerd.

Welk sportveld is voor u geschikt?

  • Omnifield is ons multifunctionele sportveld.
  • Een kleiner oppervlak? Kies dan voor ons Panna Field
  • Modulair op te bouwen, voorzien van een hoge boarding en vandalismebestendig is onze Panna Ring.

Meer weten?

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen