Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Sporttoestellen in de wijk

VelopA-Omniplay levert sportvoorzieningen voor jong en oud. Dankzij onze voorzieningen krijgen wij jong en oud in beweging. Of het nu gaat om hockey, tennis, voetbal of basketbal voor iedere sport leveren wij een voorziening. Al onze sportvoorzieningen kunnen worden aangeboden in wijken of bij scholen en recreatieterreinen. 

Sporten is gezond. Daar zijn we het over eens. Om kinderen enthousiast te maken voor sport is het mogelijk dat wij voor u sportbegeleiding inschakelen. VelopA-Omniplay is sponsor van de sportvelden voor de Richard Kraijceck Foundation. Deze stichting levert naast ondersteuning voor de plaatsing van de sportvelden ook goed opgeleide sportbegeleiders op uw locatie naar keuze. Sportvelden die niet zijn aangesloten bij de RKF kunnen via VelopA-Omniplay een sportbegeleidingsprogramma opzetten. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur.

In onze nieuwe Sporten brochure leest u meer over de oplossingen die wij bieden en onze visie op bijvoorbeeld urban sporten en breedtesport in de wijk. Vraag de brochure hier aan.

Meer dan alleen een sportveldje in uw wijk

Onze ervaring leert dat de komst van nieuwe sportvoorzieningen altijd een positieve impuls hebben op de omgeving.  Diverse gemeenten zien de voordelen van onze sportvoorzieningen in. Sport en spel krijgen een prominente plaats en mensen komen weer samen in beweging. Omdat veel van onze sportvoorzieningen multifunctioneel zijn is er voor iedereen iets te ondernemen

Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw omgeving. De volgende uitgangspunten stellen wij voor:

  • Zoveel mogelijk sporten op één locatie
  • Zorg voor een veilige en goed bereikbare openbare ruimte
  • Een multifunctioneel veld is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen

Sportvoorzieningen voor uw wijk

Het inrichten van een sportplek vraagt om veel expertise. Bij iedere aanvraag stellen wij een projectteam samen die voor u alle contacten legt met opdrachtgevers en leveranciers. Al onze plannen worden in prachtige 2d en 3d-tekeningen gepresenteerd.

Welke sportvoorziening is voor u geschikt?

  • Wij leveren sportkooien in vrijwel alles soorten en maten. Geschikt voor diverse sporten.
  • Onze buitenfitness mogelijkheden zijn ook geschikt voor mensen met een handicap
  • Skaten is populair. Een ideale plaats om met vrienden samen te komen is bij een skatepark. Bekijk hier welke mogelijkheden wie bieden voor de inrichting van skateparken

Download ook onze brochure:

Sportbrochure2012 

Meer weten?

Ik heb interesse in:
Mijn gegevens
*
*
*
*
Eventuele opmerkingen