Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

De meerwaarde van spelen voor iedereen

VelopA-Omniplay richt zich op alle leeftijden. Onze aandacht gaat ook uit naar het bevorderen van sociaal contact en het prikkelen van kinderen om hun grenzen te verleggen, ongeacht de lichamelijke mogelijkheden van het kind.

Samen spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt ook voor kinderen met een beperking die met al hun vriendjes willen kunnen spelen. Kinderen met een beperking, hun ouders en hun vrienden willen zich net zo welkom voelen op elke speelplek. Toegankelijke speelplekken zijn aantrekkelijker voor alle kinderen, bijvoorbeeld ook de allerkleinste. 

Wilt u een speelplek bieden waar iedereen kan en wil komen spelen? En dat op een maatschappelijk verantwoorde en innovatieve manier? Dan helpen wij u graag verder.


SfeerbeeldSpelenvooriedereenVelopAOmniplay
Kan sublayout slProductListSnippet niet verwerken

Hoe biedt u een toegankelijke speelplek voor iedereen?

Om beter inzicht te bieden in de mogelijkheden binnen ons assortiment hebben wij een selectie gemaakt van speeltoestellen geschikt voor mindervalide kinderen. De speeltoestellen in deze selectie zijn toegankelijk en geschikt voor kinderen met verschillende beperkingen. 

Referentieprojecten