Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Prijslijst & brochure

 Prijslijst     Brochure

Vanaf nu kunt u op onze website een prijslijst op maat samenstellen. Eenvoudig en snel.
U kiest zelf de informatie die voor u relevant is. Zo kunt u ook altijd beschikken over de meest actuele gegevens.

VelopAOmniplayuwbrochure

U kunt hier eenvoudig uw eigen brochure samenstellen. Ieder product of artikel kunt u toevoegen aan uw persoonlijke brochure. U kunt kiezen of u de brochure per e-mail of fysiek per post wilt ontvangen. Klik hieronder om naar het productoverzicht te gaan. Klik daar op het boekje om een product aan uw brochure toe te voegen.

Start met het samenstellen van uw prijslijst 

 
Start met het samenstellen van uw brochure
 

Whitepapers & brochures

Whitepaper Sporten    Sporten
 

Sporten is leuk en gezond en toch zijn er nog teveel mensen die stilzitten. Openbare sportfaciliteiten kunnen mensen helpen om een gezonde, actieve levensstijl te ontwikkelen. Maar hoe betrek je jongeren én ouderen? In deze whitepaper geven we tips om de buitenruimte sportiever in te richten, om nog meer mensen te verleiden buiten te bewegen.

 Sportbrochure2012 Hoe richt ik een sportplein succesvol in? En hoe moet ik omgaan met nieuwe sporten als Skate en Freerunning? In onze sportbrochure leest u hier meer over. Verder staat hij boordevol inspiratie en interessante cases.
Download de whitepaper Download de brochure

Spelen met Zand
  Natuurlijk Spelen
Spelen_met_zand Voor kinderen is spelen in de zandbak een van de leukste manieren om te ontspannen. En het kan nog leerzaam zijn ook. De brochure "Spelen met zand" geeft onze kijk op het bakken van zandtaartjes. Verder zet deze brochure onze zandbakken en accessoires voor u op een rijtje.
VelopAOmniplayHolzwurmspeeltoestellen Kinderen worden steeds meer gestimuleerd om te spelen in een natuurlijke omgeving. Houten speeltoestellen passen perfect in groene speelplekken. In deze brochure vindt u een compleet overzicht van onze Robinia houten speeltoestellen.

Download de brochure


Download de brochure


Recreatief spelen


MVO

Voorkantrecreatiefspelen Recreatieondermers zijn altijd bezig hun camping of bungalowpark aantrekkelijk te maken voor hun klanten. Speeltoestellen mogen daar niet ontbreken. In deze kleine brochure zetten wij alle mogelijkheden op een rij. Van Holzwurm natuurlijke speeltoestellen tot de mooiste maatwerk oplossingen.
MVO_Volgens_VelopA_Omniplay

Voor VelopA-Omniplay is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) de normaalste zaak van de wereld. Waar het kan proberen we altijd om ons steentje bij te dragen. Lees in deze brochure over hoe wij ons inzetten voor een duurzame en gezonde samenleving.

Download de brochure
Download de brochure

Overig

 Duurzaamheidswaaier  Kleurenkaart
Duurzaamheidswaaier In onze duurzaamheidswaaier treft u op beknopte, overzichtelijke wijze alle informatie over duurzaam inkopen. Daarnaast hebben wij de duurzame producten van VelopA-Citystyle en VelopA-Omniplay voor u op een rijtje gezet. VelopA geeft namelijk graag 100% duidelijkheid. RALColoursVelopA1 Veel van onze producten kunnen een kleur geleverd worden. De kleurenkaart geeft alle kleuren weer. Let wel op dat voor sommige kleuren een extra toeslag berekent wordt.
Bekijk de duurzaamheidswaaier Download de kleurenkaart