Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Nazorg met OmniCare

BannerOmniCare

Sinds 1 januari 2015 zijn scholen in het basisonderwijs verplicht het onderhoud en de inspectie van hun buitenruimte zelf te regelen. Dit houdt in dat u verantwoordelijk bent voor uw speeltoestellen.
VelopA-Omniplay helpt u graag met deze verantwoordelijkheid door inspectie- en onderhoudsservice aan te bieden; OmniCare.
 

OmniCare

Het door professionals laten uitvoeren van onderhoud en de verplichte inspecties aan uw speelplekken en sportplaatsen is van toegevoegde waarde, mocht er onverhoopt iets voorvallen. OmniCare is een professionele service van VelopA-Omniplay voor beheer, onderhoud en inspectie van speelplekken en sportplaatsen. Met de OmniCare service wordt de veiligheid van uw speelplek behouden en de levensduur van uw speel- en sporttoestellen verlengd.

OmniCare inspecties

Als eigenaar / beheerder bent u wettelijk verplicht een jaarlijkse hoofdinspectie uit te laten voeren. VelopA-Omniplay kan u hierbij ontzorgen door niet alleen inspecties uit te voeren, maar deze ook te registreren in een verplicht logboek.

De OmniCare inspectieovereenkomst is inclusief:

  • Inspectie en registratie via Data Control Transponder Technology.
  • Kosteloos leveren en aanbrengen van Transponders (chips) op de toestellen bij de eerste inspectie.
  • Registratie logboeken in Data Control Systeem.
  • Onderhoudsvoorstel na inspectie.
  • Mogelijkheid tot totale scan buitenruimte voor bijvoorbeeld straatmeubilair, fietsparkeren, overkappingen en groenvoorzieningen.
  • Enig erkende inspectiebureau volgens Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.
  • Inspectie volgens de WAS, Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen, en gebruik de Europese EN normen NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177.

OmniCare1

Er zijn diverse contractvormen mogelijk: 

inspectieovereenkomst  voorrijkosten per locatie   inspectie per toestel
 1 jaar  € 60,-  € 19,-
 3 jaar  € 60,-  € 16,-
 5 jaar  € 60,-  € 15,-

Prijzen zijn excl. B.T.W.

MET OMNICARE BENT U VERZEKERD VAN EEN VEILIGE SPEEL- EN SPORTPLEK!

Onderhoud / onderdelen

Na afloop van de inspectie ontvangt u een rapportage inclusief een advies en calculatie over eventueel uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de benodigde onderdelen. U kunt kiezen deze onderdelen te laten leveren of een monteur de reparatiewerkzaamheden voor u laten uitvoeren via de VelopA-Omniplay onderdelen service. Samen met haar partners heeft VelopA-Omniplay een grote voorraad van de meest voorkomende onderdelen van speel- en sporttoestellen. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn.

Vragen?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw buitenruimte, de OmniCare service, onderdelen of producten, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 071 - 581 59 59 of info@velopa-omniplay.com