Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Advies en Service

Altijd een leuke uitdagende speel- of sportplek in de buurt, dat is wat VelopA-Omniplay iedereen toewenst. Want ieder kind hoort te kunnen spelen en sporten. Gaat u zo'n plek voor plezier en sportiviteit maken? Dan helpt VelopA-Omniplay u graag om dat te realiseren. We kunnen alles van a tot z voor u verzorgen. Van advisering tot ontwerp, uitvoering en onderhoud.

Wat uw wens ook is, VelopA-Omniplay helpt u er graag bij. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met een compleet project. In dat geval zal onze verkoopadviseur uw wensen inventariseren en zal ons ontwerpteam een ontwerp op maat maken. In dit ontwerp worden naast de speel- of sportproducten ook ondergronden, groenvoorzieningen en bijvoorbeeld straatmeubilair meegenomen. Dit complete pakket kunnen we vervolgens leveren, monteren, voor u aanleggen en indien gewenst onderhouden.

Geen groot project maar op zoek naar een paar producten? Kijk dan rustig rond in ons productenoverzicht. Een groot deel van ons assortiment kunt u zelf eenvoudig bestellen in onze webshop.