Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Spelen in de schaduw

gepubliceerd op 27-11-2014 14:31:00
HAGS speeltoestellen met geintegreerde zonneschermen
HAGS lanceert een nieuwe lijn UniPlay speeltoestellen met geïntegreerde zonneschermen die kinderen moeten schermen tegen schadelijke UV straling. De schermen, gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, blokkeren 96% van de inkomende UV straling waardoor de kinderen veilig de hele dag door kunnen spelen. Deze nieuwe oplossing is vooral ideaal voor kinderdagverblijven, basisscholen en campings.

Slimme oplossing

De oplossing bestaat uit een serie losse kunststof schermen die aan een stalen frame worden bevestigd. Het voordeel van dit materiaal is dat het geen warme uitstraalt, wat een metalen oppervlak wel zou doen. De open constructie zorgt ervoor dat de warme lucht gemakkelijk weg kan, waardoor het rondom het speeltoestel aangenaam koel blijft. De zonneschermen zijn in 8 kleuren verkrijgbaar.

Budgetvriendelijk

Doordat het stalen frame direct aan de staanders van het speeltoestel wordt bevestigd is geen aparte constructie nodig. Dit maakt de montage relatief eenvoudig en houdt de kosten laag.

Vier standaard speeltoestellen

Op dit moment zijn er vier verschillende speeltoestellen inclusief zonneschermen beschikbaar. In de loop van 2015 zullen er meerdere nieuwe ontwerpen volgen. Natuurlijk kunnen we de zonneschermen ook toepassen op een op maat gemaakt speeltoestel.

Interesse?

Heeft u interesse in een speeltoestel met geïntegreerde zonneschermen? Bel dan met onze adviseurs op 071 581 59 59 of stuur een email naar info@velopa-omniplay.com.