Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 27 november 2014
  HAGS speeltoestellen met geintegreerde zonneschermen
  HAGS lanceert een nieuwe lijn UniPlay speeltoestellen met geïntegreerde zonneschermen die kinderen moeten schermen tegen schadelijke UV straling. De schermen, gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof, blokkeren 96% van de inkomende UV straling waardoor de kinderen veilig de hele dag door kunnen spelen. Deze nieuwe oplossing is vooral ideaal voor kinderdagverblijven, basisscholen en campings.
  Lees Meer Lees Minder

  Slimme oplossing

  De oplossing bestaat uit een serie losse kunststof schermen die aan een stalen frame worden bevestigd. Het voordeel van dit materiaal is dat het geen warme uitstraalt, wat een metalen oppervlak wel zou doen. De open constructie zorgt ervoor dat de warme lucht gemakkelijk weg kan, waardoor het rondom het speeltoestel aangenaam koel blijft. De zonneschermen zijn in 8 kleuren verkrijgbaar.

  Budgetvriendelijk

  Doordat het stalen frame direct aan de staanders van het speeltoestel wordt bevestigd is geen aparte constructie nodig. Dit maakt de montage relatief eenvoudig en houdt de kosten laag.

  Vier standaard speeltoestellen

  Op dit moment zijn er vier verschillende speeltoestellen inclusief zonneschermen beschikbaar. In de loop van 2015 zullen er meerdere nieuwe ontwerpen volgen. Natuurlijk kunnen we de zonneschermen ook toepassen op een op maat gemaakt speeltoestel.

  Interesse?

  Heeft u interesse in een speeltoestel met geïntegreerde zonneschermen? Bel dan met onze adviseurs op 071 581 59 59 of stuur een email naar info@velopa-omniplay.com.
 • gepubliceerd op 27 november 2014
  WPSportensfeerbeeld
  Sporten is leuk en gezond en toch zijn er nog teveel mensen die stilzitten. Openbare sportfaciliteiten kunnen mensen helpen om een gezonde, actieve levensstijl te ontwikkelen. Maar hoe betrek je jongeren én ouderen? En hoe krijg je achterstandswijken in beweging? Heel eenvoudig: door lichaamsbeweging voor iedereen leuk en toegankelijk te maken.

  In onze nieuwe whitepaper Sporten geven we tips om de buitenruimte uitdagender en vooral sportiever in te richten, om zo meer mensen te verleiden om buiten te bewegen.
  Lees Meer Lees Minder


  Verder in de whitepaper:

  - Tips voor een divers sportaanbod;
  - Projecten die een hele buurt laten bewegen;
  - Onze visie op de ideale buitenfitness locatie;
  - Zo voorkom je overlast rond trapveldjes.


  Klik hier om de whitepaper te downloaden

 • gepubliceerd op 26 november 2014
  VOaanbieding
  De laatste maandaanbieding van het jaar is een echte eindejaarsknaller. We hebben een aantal sportieve producten voor u geselecteerd die we die we dit jaar nog kunnen uitleveren. Om het nog mooier te maken krijgt u ook nog een korting van 25%. Let wel op, om dit jaar nog te kunnen leveren, hebben wij uw bestelling voor 19 december nodig. Dus heeft u nog een trapveldje in te richten? Of zoekt u nog een leuke speelaanleiding? Dan hebben wij wat de oplossing voor u.
  Lees Meer Lees Minder  Mohican voetbalpaaltje
  De opvallende Mohican geeft paaltjesvoetbal weer een vaste plek in het straatbeeld. Het felgekleurd paaltje is verankerd in een groot formaat stoeptegel.

   30200250

  Tot 19 december betaalt u voor de Mohican geen € 190,- maar slechts € 143,-
  Meer over de Mohican

  Chico mini-goal
  De Chico is de ideale oplossing voor de kleinere voetbalveldjes op gras, asfalt of een betegelde ondergrond.

   07504500
  Tot 19 december betaalt u voor een Chico geen € 611,- maar slechts  € 459,-*
  Meer over de Chico

  Hotshot voetbaldoel
  Geen trapveldje is compleet zonder een goed doel. En met zijn stoere vormgeving nodigt de Hotshot iedereen uit voor een partijtje voetbal of handbal. 

   Hotshot voetbaldoel

  Tot 19 december betaalt u voor een Hotshot geen € 1531,- maar slechts € 1149,-*
  Meer over de Hotshot

  Actievoorwaarden
  Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en montage. De aanbieding loopt tot 19 december en zolang de voorraad strekt. Heeft interesse of vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs via 071-581 59 59 of info@velopa-omniplay.com.

  *  gaat uit van verzinkte uitvoeringen en geldt niet voor Chico XL