Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 5 juni 2014
  Speeltuinbende1
  Samen spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt ook voor kinderen met een handicap die gewoon met al hun vriendjes willen kunnen spelen. NSGK Speeltuinbende en Pleisureworld vinden dan ook dat toegankelijkheid én speelwaarde heel vanzelfsprekend moeten zijn voor iedere speelplek. Daarom hebben de partijen de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award in het leven geroepen voor de meest toegankelijke speelplek van het land.
  Lees Meer Lees Minder

  Meerwaarde voor iedereen

  Kinderen met een handicap, hun ouders en hun vrienden willen zich welkom voelen in elke speelplek. Toegankelijke speelplekken zijn aantrekkelijker voor alle kinderen, wat weer meerwaarde biedt voor de beheerder. Heeft of kent u een speelplek waar iedereen kan en wil komen spelen? En gebeurt dat op een maatschappelijk verantwoorde en innovatieve manier? Schrijf u dan nu in voor de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award!

  Zichtbaar maken en belonen

  Met de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award willen de organisatoren, ondernemers die al met toegankelijkheid bezig zijn zichtbaar maken en belonen. Zodoende kunnen ze een voorbeeld zijn voor andere locaties in ons land en ontvangen ze het keurmerk van NSGK Speeltuinbende.

  Inschrijven voor de award kost € 375,-, hiervan komt een deel ten goede aan de initiatieven van NSGK. De winnaar wordt op 17 november, tijdens de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem, bekend gemaakt.

  Aanmelden

  Als u wil meedingen naar de Pleisureworld NSGK Speeltuinbende Award 2014, dan kunt u zich opgeven via het aanmeldformulier op de website van Pleisureworld. Of stuur een e-mail naar info@pleisureworld.nl

 • gepubliceerd op 4 juni 2014
  Nog meer kinderen laten buitenspelen, dat is het doel van de nieuwe HAGS Essentials lijn van VelopA-Omniplay. Daarom introduceren we deze zomer een lijn van scherp geprijsde speeltoestellen als reactie op de dalende budgetten bij overheden en onderwijsinstellingen. Door te kiezen voor de populairste speelfuncties en de toestellen in grote hoeveelheden te produceren, zijn de nieuwe speeltoestellen aanzienlijk in prijs gedaald.
  Lees Meer Lees Minder

  Zelfde kwaliteit, nog aantrekkelijker geprijsd
  Volgens Pieter Cuperus, directeur van VelopA-Omniplay, zijn de nieuwe speeltoestellen ondanks hun lagere prijs nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit. “HAGS Speeltoestellen staan al jaren bekend vanwege de hoge speelwaarde, dus die hebben we zo veel mogelijk intact gelaten. Door kritisch naar de samenstelling van elk speeltoestel te kijken en ze iets eenvoudiger van opzet te maken, hebben we de productiekosten omlaag kunnen brengen. En door in grote series te produceren hebben we nog meer kunnen besparen. Uiteindelijk is de kwaliteit gelijk gebleven, bieden de toestellen nog steeds heel veel speelwaarde en zijn ze tegelijkertijd nog aantrekkelijker geprijsd.”

  Complete lijn
  De HAGS Essentials lijn bestaat uit speeltoestellen en speelaanleidingen die in elke speeltuin thuis horen. De lijn bestaat uit 28 klim- en klautertoestellen in zes verschillende uitstralingen, diverse schommels, draaitoestellen, veerelementen, een duikelrek en een glijbaan. Klik hier voor een overzicht van alle toestellen, of download hier de brochure.

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2