Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Projectinrichting en maatwerk

gepubliceerd op 28-4-2014 16:30:00
Headergroeneschans
In mei is er geen maandelijkse kortingsactie voor producten. In plaats daarvan vragen we uw aandacht voor onze expertise in projectinrichting en ervaring met unieke maatwerkoplossingen.

Turn-key
Geen speelplek in Nederland is hetzelfde en ook de realisatie ervan is dus nooit gelijk. Daar komt bij dat opdrachtgevers steeds vaker kiezen voor een turn-key project waarbij èèn leverancier verantwoordelijk is voor de uitvoering van het hele project. VelopA-Omniplay heeft veel ervaring met dit soort projecten.

Ontwerpafdeling
Bij elk project inventariseert onze project- en maatwerkadviseur uw wensen en eisen en verwerkt dit, samen met onze interne ontwerpafdeling, op een creatieve manier tot een passend inrichtingsvoorstel.

Voorbeeld ontwerp natuurlijk spelen
Voorbeeld ontwerp natuurlijk spelen 5-12 jaar oud

Maatwerk
Ook hebben we veel ervaring met het realiseren van echte maatwerk oplossingen. Soms gaat het hierbij om unieke speeltoestellen in een speciaal thema, maar we hebben ook geweldige bruggen gemaakt, mooie overkappingen en chique banken.

Toverlandnieuwsbrief
Een van de 5 maatwerkbruggen in attractiepark Toverland

Heeft u behoefte aan ondersteuning in een project of heeft u een aanvraag voor een oplossing op maat? Neem dan contact op met Adrie Hazeleger via 06-51597564 of ahazeleger@velopa-omniplay.com

Klik hier voor meer referentieprojecten

Neem contact met mij op

Wij denken graag met u mee. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Mijn gegevens
*
*
*
*