Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 31 mei 2013
  Sfeerbeeld_1

  Heeft u onze nieuwsbrief gemist? Geen probleem. Klik hier om de nieuwsbrief van mei te bekijken.


  Aanmelden kan hier.

 • gepubliceerd op 28 mei 2013
  VOaanbieding
  In juni zijn drie mooie speeltoestellen uit de HAGS UniPlay lijn in de aanbieding. De toestellen zijn ideaal voor kinderen van 5-12 jaar oud. De toestellen uit de HAGS UniPlay lijn zijn zowel verkrijgbaar met houten als met stalen poten. Voor deze aanbieding is gekozen voor de stalen uitvoeringen.
  Lees Meer Lees Minder

  HAGS UniPlay Actus
  Er zijn allemaal manieren om op het toestel te klimmen en er weer af te komen. Er zijn netten, ladders en zelfs een brandweerpaal om naar beneden te roetsjen.

  Actus

  Normale verkoopprijs: € 3.803,- nu voor € 2.631,-
  Exclusief montage: € 827,-

  HAGS UniPlay Sappa
  Dit speeltoestel is net iets groter dan de Actus. De klimmogelijkheden zijn er nog steeds, er is alleen een plateautje toegevoegd. Ideaal voor rollenspellen dus.

  sappa

  Normale verkoopprijs: € 7.666,- nu voor € 5.304,-
  Exclusief montage: € 1.551,-

  HAGS UniPlay Amigo
  Een leuk en veelzijdig combinatietoestel. Kinderen kunnen op diverse manieren omhoog klimmen en dan met de glijbaan naar beneden.

  Amigo

  Normale verkoopprijs: € 11.987,-,- nu voor €8.292,-
  Exclusief montage: €1.644,-

  Heeft u interesse in een van deze speeltoestellen? Stuur dan een email met uw gegevens naar info@velopa-omniplay.com of neem contact op met uw vertegenwoordiger. Deze speciale prijzen zijn geldig tot 31 juni 2013.

 • gepubliceerd op 27 mei 2013
  standingstrongbanner
  VelopA-Omniplay, leverancier van speel- en sporttoestellen, gaat samenwerken met Standing-Strong, ontwikkelaar en producent van professionele buitenfitnessapparaten. Vanaf deze zomer worden de producten en diensten van Standing-Strong toegevoegd aan het assortiment van VelopA-Omniplay en zullen ze ook via de webshop verkrijgbaar zijn. Ook krijgt Standing-Strong een adviesrol in het verkoopproces van VelopA-Omniplay. Met de samenwerking heeft VelopA-Omniplay het grootste aanbod van buitenfitnesstoestellen in Nederland.
  Lees Meer Lees Minder

  Grootste aanbod
  Edo Gabes, directeur VelopA-Omniplay verwacht door de samenwerking een nog verdere groei voor buitenfitness: “Met de producten en diensten van Standing-Strong hebben we niet alleen het grootste aanbod fitnesstoestellen in de openbare ruimte. Ook de begeleiding, die wat ons betreft bij elke fitnessplek noodzakelijk is, kan door Standing-Strong georganiseerd worden.” De fitnesstoestellen van Standing-Strong worden ook toegepast in het Omnigym concept van VelopA-Omniplay. Omnigymgroot1
  Omnigym met Standing-Strong fitnesstoestellen

  Samen nog meer bewegen
  Rob Boogmans, directeur Standing-Strong denk met VelopA-Omniplay een goede verkooppartner gevonden te hebben: “VelopA-Omniplay is een partij die al jaren vooruitstrevend bezig is met sport in de buitenruimte. Met onze kennis en producten kunnen wij hier een mooie bijdrage aan leveren. Zo hopen we Nederland nog actiever en fitter te krijgen.”

  Klik op de volgende links om de producten van Standing-Strong te bekijken: de Public lijn, de Professional lijn.

  Over Standing-Strong
  Vanuit een passie voor bewegen, ontwikkelt en produceert Standing-Strong professionele fitnesstoestellen voor de openbare ruimte. Dankzij de gepatenteerde hydraulische unit is de weerstand traploos in te stellen en zijn de toestellen toegankelijk voor sporters van elk niveau. Alle oefeningen worden staand uitgevoerd en sluiten aan bij alledaagse bewegingen voor maximale effectiviteit. Het bedrijf verzorgt ook clinics, trainingen voor sportbegeleiders en heeft een smartphone app met instructies. www.standing-strong.com

  Over VelopA-Omniplay
  VelopA-Omniplay adviseert, inspireert, ontwerpt en denkt mee bij de inrichting van openbare speelplekken en sportpleinen en levert aan gemeentes, scholen en recreatieondernemingen. VelopA-Omniplay stimuleert hiermee sport- en speelplezier voor iedereen en heeft de ambitie om voor elke sport een breedtesport variant aan te bieden. Het bedrijf luistert naar de wensen van opdrachtgevers én gebruikers en staat garant voor maximale service en advies op maat.

  ------------------------------------------------------------

  Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

  Joost Scholten
  Telefoon:  +31 (0)715815959
  E-mail:  jscholten@velopa.com
  Internet:  www.velopa-omniplay.com

   

 • gepubliceerd op 27 mei 2013
  BlogEdo
  Soms lijkt het alsof sport overal om ons heen is. Zeker in de weekenden lijkt ons land in het teken van sport te staan. Er is dan altijd wel een schaatswedstrijd op TV, of anders wel een tennistoernooi of iets anders. Zelfs Facebook staat vol van alle ouders die weer vroeg op weg zijn om hun kinderen op het sportveld af te zetten. Ook ik ga mee naar elke training en wedstrijd en kijk vol trots hoe mijn kinderen (2 zoons 1 dochter) hun eigen sporten doen. Ik vind het gaaf om te zien hoe kinderen kunnen genieten van sporten. Even aan niks anders denken, even weg van de druk van school of ouders, even alleen maar sporten. Ik vind het ook mooi om te zien hoe ze zich in hun sport ontwikkelen. Elke week worden ze beter, slimmer, sterker en wordt hun spel technischer en tactisch beter. Omdat we het beste voor onze kinderen willen stimuleren we ze wel om te sporten. Sporten “hoort” toch, net als buitenspelen?
  Lees Meer Lees Minder

  Toch zit er wel een risico in de manier waarop we onze kinderen stimuleren. Ik zie het vaak genoeg hoe vriendelijke ouders, na het beginsignaal, ineens “te” fanatieke supporters van hun kinderen worden. Zelf ervaren ze het waarschijnlijk als “meeleven” of “coachen vanaf de zijlijn”, maar ik vind gewoon dat ze ordinair naar hun kind staan te schreeuwen. Zelf ben ik ook wel fanatiek als het om sport gaat (als ik speel, moet ik winnen). Maar ik zie ook wel dat sport voor kinderen een spelletje is. Ze zijn een middagje met hun vrienden aan het buitenspelen. En natuurlijk mag je je kinderen wel tips geven. Alleen doe dat dan buiten de wedstrijd als je in de auto naar huis zit en let er op dat je kind hier wel op zit te wachten. Sporten is voor kinderen ook een geweldige leerschool, waarbij ze zichzelf kunnen ontwikkelen. En wie zegt dat papa altijd gelijk heeft?

  OmnifieldMultifunctioneelsportveld

  Als we willen dat onze kinderen respect voor elkaar hebben, moeten wij wel het goede voorbeeld geven. Schreeuwen naar de scheidsrechten bij een foute beslissing is wat mij betreft dan ook uit den bozen. Net als klagen over de teamindeling, of de trainingstijden. Ouders moeten gewoon lekker kijken, samen kletsen en klappen voor een mooie actie of doelpunt en verder is het aan de coaches! En misschien is hier wel een rol voor de verenigingen weggelegd. Ik stel in ieder geval voor om onze kinderen gewoon te laten genieten van die zaterdagmiddag op het veld, de baan of in het zwembad.

 1. 1
 2. 2

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2