Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Ketelveld uitgeroepen tot Cruyff Court van 2012

gepubliceerd op 14-3-2013 14:28:00
UitreikingCruyffCourtvanhetjaar
Het Cruyff Court Eljero Elia in Den Haag, dat in 2010 door VelopA-Omniplay is ontworpen en aangelegd, is tijdens het Cruyff Foundation Seminar uitgeroepen tot Cruyff Court van het Jaar 2012. Deze prijs gaat ieder jaar naar een Cruyff Court dat zich heeft onderscheiden in de wijk door een goede programmering, betrokkenheid bewoners en gedegen onderhoud.

 

Dit jaar is de winnaar het Cruyff Court Eljero Elia in Den Haag. Het Cruyff Court Eljero Elia maakt onderdeel uit van het Ketelveld in Laak-Noord en is het kloppend hart voor de buurt. Er worden veel activiteiten georganiseerd die zich met name richten op de maatschappelijk functie van sport, met als doel: meedoen, samenspel, respect, talentontwikkeling en plezier. Het creëren van rolmodellen in de wijk, het uitdragen van de 14 regels van Johan Cruijff, de samenwerking met de buurt, de gemeente en de Richard Krajicek Foundation zorgen ervoor dat het Cruyff Court Eljero Elia een meer dan verdiende winnaar is van deze titel.

Bekijk hier foto's van het Ketelveld

In 2011 was VelopA-Omniplay sponsor van Laila een Scholarshipper van de Richard Krajcek Foundation. In de onderstaande video geeft zij een rondleiding over het Ketelveld.