Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 24 januari 2013
  Sfeerbeeld_1
  Saaie trapveldjes en lege pleinen zijn geschiedenis voor VelopA-Omniplay. De hedendaagse wijken moeten volgens het bedrijf uit Leiderdorp vooral sportief en multifunctioneel worden ingericht. In een nieuwe brochure deelt VelopA-Omniplay die visie aan de hand van boeiende praktijkvoorbeelden en interviews. Verder presenteert het bedrijf een aantal nieuwe concepten, zoals een sportieve hangplek voor tienermeiden.
  Lees Meer Lees Minder

  Nieuwe aanpak stimuleert buiten sporten
  Sporten is leuk en gezond. Die boodschap wil VelopA-Omniplay met iedereen delen. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf daarom nagedacht hoe men kinderen kan verleiden en motiveren om meer te gaan sporten. Het antwoord werd onder andere gevonden in een nieuwe aanpak om sportvelden in te richten: het Omnifield concept. In plaats van saaie trapveldjes, levert het bedrijf nu multifunctionele sportlocaties met soms wel 30 sporten op 1 veld. Ook voor andere “problemen” heeft VelopA-Omniplay oplossingen bedacht. Om meer tienermeiden buiten aan het sporten te krijgen is een meidenhangplek ontwikkeld en met het Omnigym concept wordt in drie stappen een openbare sportschool ingericht.

  Overal toepasbaar
  De nieuwe concepten zijn overal toepasbaar aldus Edo Gabes, directeur van VelopA-Omniplay. “Wij geloven er heilig in dat kinderen buiten willen sporten. En als kinderen op jonge leeftijd in contact met sport komen, is de kans groot dat ze de rest van hun leven blijven sporten. Dus het is onze taak om ze te blijven uitdagen en motiveren. En dat kan in onze wijken, op de schoolpleinen en natuurlijk ook op de camping.”

  Klant aan het woord
  Naast de eigen visie van VelopA-Omniplay worden in de brochure ook vooral de klanten en experts aan het woord gelaten. Drie interessante cases behandelen recente projecten en laten de betrokkenen aan het woord. Zo vertelt wethouder Karsten Kroon van Den Haag trots over een vernieuwd sportveld in het Laakkwartier, waar ook de Richard Krajicek en Johan Cruyff Foundation bij betrokken zijn. En oud-nederlands kampioen inlineskating Dick Heerkens geeft zijn mening over een Skatebaan in Capelle aan den IJssel, waar hij de opening mocht verrichten.

  De brochure is zowel te downloaden als online te bekijken.

 • gepubliceerd op 15 januari 2013
  Voortaan kunt u zelf uw productbrochure samenstellen op onze website.
  Zo heeft u:
  - altijd de beschikking over actuele informatie;
  - kunt u zelf kiezen welke informatie voor u relevant is;
  - en zo kunnen we samen veel papierverspilling voorkomen.
  Lees Meer Lees Minder

  Probeer het gelijk en maak kans op kaartjes voor de Toverland! 
  Onder de eerste 100 brochure aanvragers verloten we 4 kaarten voor deze mooie beleving*.

  Zo werkt het

  Ieder product of artikel dat u interessant vindt kunt u eenvoudig toevoegen aan uw brochure. Op de Brochure pagina kunt vervolgens uw persoonlijke titel voor de brochure invullen en uw persoonlijke voorkeuren voor de inhoud van de brochure aangeven. Ook kunt u kiezen of u de brochure per e-mail of per post wenst te ontvangen. Bekijk het filmpje en zie hoe eenvoudig het in zijn werk gaat.  Naar het productoverzicht om te starten met uw brochure.

  *Onder de eerste 100 aangemaakte brochures op www.velopa-omniplay.com worden 4 kaarten voor de Toverland verloot. Over de uitslag van de verloting kan niet worden gecorrespondeerd.

   

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2