Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 29 juni 2012
  Sfeerbeeld_3
  Heeft u onze nieuwsbrief gemist? Geen probleem. Klik hier om de nieuwsbrief van Juni te bekijken.
 • gepubliceerd op 28 juni 2012
  Molencatenieuwsbrief
  Natuurlijk spelen is sterk in opkomst. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, heeft VelopA-Omniplay begin dit jaar de commerciële activiteiten van Hout Constructie Ede (HCE) overgenomen. Naast de producten (drie lijnen Robinia speeltoestellen) hebben we ook veel kennis over natuurlijk spelen en maatwerkprojecten in huis gehaald. Dus zoekt u houten speeltoestellen, een complete natuurspeeltuin of een unieke survivalbaan? Vanaf nu kan VelopA-Omniplay u helpen!
  Lees Meer Lees Minder

  “We zijn erg blij deze overname. Nu kunnen we naast de eigentijdse HAGS Speeltoestellen ook de natuurlijk ogende Holzwurm-lijnen Fabi, Rob en Classic aan onze klanten aanbieden. Daarnaast hebben we ook veel kennis van natuurlijk spelen in huis gehaald”, aldus directeur Edo Gabes. De Robinia speeltoestellen zijn ideaal voor scholen, kinderdagverblijven en recreatieondernemingen. Ook kunnen ze dienen als onderdelen voor wat Edo Gabes noemt een Natuurspeeltuin 2.0. “Dat is een grote speeltuin met niet alleen speeltoestellen, maar ook wilgentunnels, wadi’s, modderpartijen en klimrotsen. Naast het georganiseerde spelen, moet er ook voldoende ruimte zijn voor vrij of informeel spelen”.

  Adrie Hazeleger, de oud-directeur van HCE is bij VelopA-Omniplay in dienst als Adviseur Maatwerk. Hij is het aanspreekpunt voor bijzondere projecten en maatwerkoplossingen. Adrie heeft een veel ervaring en heeft talloze unieke projecten gerealiseerd. Van speelkastelen en survivalbanen tot loopbruggen, overkappingen en vlonders.

  Kortom, wat u ook zoekt binnen natuurlijk spelen en maatwerkoplossingen met een eigen vorm en identiteit, VelopA-Omniplay kan u helpen.

 • gepubliceerd op 27 juni 2012
  Goes1
  Je fantasie de vrije loop laten en kinderen echt bijzondere speelwaarde te bieden. Of het nu een toren in Jungle thema of een enorm ruimteschip moet zijn. Alles kan met de nieuwe Fantasy-lijn van HAGS. Twee weken geleden mochten we in het park Hollandse Hoeve in Goes onze eerste “fantasie” onthullen: een 7 meter hoge speeltoren in jungle thema Raij voor kinderen van 2 tot 12. Bekijk de mogelijkheden op onze website.
  Lees Meer Lees Minder

  Op de recreatievakbeurs in Hardenberg hebben we u al kennis laten maken met de zeilboot Bell. Dit speeltoestel is nog verkrijgbaar als speciale beursaanbieding. Neem voor meer informatie contact op met uw verkoopadviseur.

   

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2