Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

VelopA-Omniplay zelfstandige BV

gepubliceerd op 1-1-2012 12:50:00
BlogEdo
Per 1 januari 2012 is Edo Gabes benoemd tot directeur van VelopA-Omniplay Nederland. Edo was reeds manager van VelopA-Omniplay (voorheen een verkoopafdeling van VelopA). Per 1 januari is VelopA-Omniplay een zelfstandige BV geworden, waarvan Edo nu als directeur is aangesteld. “Wij hebben er veel vertrouwen in dat Edo in staat is om VelopA-Omniplay Nederland te laten groeien tot een top speler in de markt.” Aldus Michel Middendorp, internationaal verkoopdirecteur VelopA.

VelopA-Omniplay adviseert en realiseert door heel Nederland speel- en sportplekken voor gemeenten, recreatie ondernemingen, sportverenigingen en onderwijsinstellingen. Dit gaat verder dan alleen het neerzetten van toestellen: “We willen dat de locaties die wij inrichten ook echt gebruikt worden. En we merken dat klanten steeds vaker zoeken naar een gedachte achter een ontwerp. Een speeltuin moet ook een verhaal kunnen vertellen. Lichaamsbeweging en plezier zijn ontzettend belangrijk. Wij vinden dat iedereen hoort te kunnen spelen, sporten en samen te zijn.” Aldus Edo.

De kersverse directeur heeft een helder doel voor ogen: op weg naar de top 3 van Nederland. “Door een innovatieve ontwikkelingen, persoonlijke benadering, creatieve ontwerpen, durf en eerlijkheid proberen we een waardevolle partner voor onze klanten te zijn.“

Volg Edo en VelopA-Omniplay via Facebook, LinkedIn of Twitter.