Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht
 • gepubliceerd op 27 april 2012
  Omnigymgroot1
  De Omni-Gym is een van de nieuwe sportconcepten van VelopA-Omniplay en moet de meer dan 2 miljoen fitnessbeoefenaars een serieus buitenalternatief bieden. Met de moderne fitnesstoestellen, een multifunctionele vloer en wanden tegen de wind, brengt VelopA-Omniplay voor het eerst de beleving van een indoor sportschool naar de buitenlucht. De Omni-Gym wordt altijd op maat samengesteld.
  Lees Meer Lees Minder

  Buiten is gezonder

  De Omni-Gym is ontwikkeld als volwaardig alternatief voor de indoor sportschool. Want buiten sporten is gezonder dan dezelfde activiteit binnen. Buiten maakt het lichaam extra vitamine D aan dat goed is voor het immuunsysteem en de stofwisseling. In het ontwerp is er rekening mee gehouden dat een sportschool voor veel mensen ook een ontmoetingsplek is. Senior Designer Feiko Withagen “Fitnessen is ook een sociale activiteit. Door de toestellen naast elkaar te zetten, kunnen mensen samen hun oefeningen doorlopen. Zo kunnen ze hun week bespreken en toch een hele work-out doorlopen.”

  Altijd op maat

  De Omni-Gym wordt altijd op maat gemaakt en bestaat in de kern uit drie onderdelen. Moderne Cardio-, Kracht- en Trimtoestellen zorgen voor compleet aanbod aan fitnessoefeningen. Een multifunctionele vloer biedt plaats aan contactsporten, yoga of een warming-up. En om bescherming te bieden tegen de wind, kunnen wanden geplaatst worden. Die dienen tegelijk ook als kleedkamer. Omdat de Omni-Gym een flexibel concept is, is de klantwens altijd leidend. Hierdoor maakt het niet uit of de nadruk moet liggen op Cardio-oefeningen, of de vloer groot genoeg moet zijn voor groepslessen Zumba. OmniGymschets1

  Concept: van product naar Visie

  De Omni-Gym is een van de nieuwe sportconcepten die VelopA-Omniplay in 2012 introduceert. Directeur Edo Gabes ziet hierin een belangrijke ontwikkeling. “Concepten zijn nieuw in onze markt. Waar we vroeger vanuit producten dachten, is de Omni-Gym ontstaan vanuit een visie: we wilden een echte sportschool voor in de buitenlucht. Dat denkt veel vrijer, waardoor je tot veel mooiere oplossingen komt. Later dit jaar komen we met een aantal concepten voor breedtesport in de wijk.”

  Voor vragen over beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

  Liesbeth Stol
  Telefoon:     071 5815959
  E-mail:        lstol@velopa.com
  Internet:      www.velopa-omniplay.com

Uitgelicht

blokplaatje1
blokplaatje2