Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: Rolf en VelopA-Omniplay slaan handen in één

gepubliceerd op 10-5-2011 0:00:00
Rolf bv, toeleverancier voor kinderopvang en basis onderwijs en VelopA-Omniplay, specialist in speel- en sporttoestellen, hebben besloten hun krachten te bundelen. Vanaf het voorjaar van 2011 staat er een selectie aan HAGS speeltoestellen en zandbakken van VelopA-Omniplay in de catalogus van Rolf. Beide partijen zijn grote spelers in hun eigen markt en hopen die positie door deze samenwerking verder uit te bouwen. Rolf heeft voor VelopA-Omniplay gekozen vanwege de kwaliteit van de producten en een gemeenschappelijke (kind)visie.


Breder assortiment
Rolf staat bekend om haar brede assortiment. De basis hiervan bestaat uit zelf ontworpen en geproduceerde spel- en ontwikkelingsmaterialen. Deze eigen producten dragen het bekende logo ‘Rolf product’ en zijn herkenbaar door het robuuste basismateriaal, de heldere, felle kleuren en de speciale tekeningen. Om het assortiment voor “buitenspelen” uit te breiden, zocht Rolf al langer naar een partner. De keuze voor VelopA-Omniplay was volgens Assortiment Manager Inge Broos geen moeilijke: “We zochten een partner met een breed assortiment vol leuke en onderscheidende speeltoestellen. VelopA-Omniplay viel op door de hoge kwaliteit van de producten en het grote aantal speelfuncties per toestel”.

Zelfde kindvisie
Hoewel beide bedrijven in assortiment verschillen, delen ze een gemeenschappelijke filosofie. Edo Gabes, manager van VelopA-Omniplay: “De kindvisie van Rolf ligt dicht bij de onze: beide willen we dat kinderen zich door spelen kunnen ontwikkelen. Doordat we dezelfde taal spreken gaat de samenwerking erg prettig.” Inge Broos bevestigt dit. “Rolf vindt het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd te helpen bij hun ontwikkeling om hen zo de beste kansen te bieden op een goede toekomst. Spelen is leren is dan ook niet voor niets ons motto!”

Meer kinderen laten spelen
De samenwerking met Rolf heeft ook grote voordelen voor VelopA-Omniplay. Rolf bv beschikt over een uitgebreid verkoopapparaat richting scholen en kinderdagverblijven. Edo Gabes is hier erg blij mee: “Door deze samenwerking kunnen wij meer kinderen laten spelen. Daar gaat het voor ons om. Spelende kinderen zijn het begin van een gezonde samenleving, zowel in fysiek als in sociaal opzicht.”

Over Rolf
Al meer dan honderd jaar is Rolf actief als producent en leverancier van een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige spel- en ontwikkelingsmaterialen en meubilair voor kinderopvang en basisonderwijs. Rolf levert daarmee wereldwijd een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en scholing van kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 12 jaar. Voor meer informatie zie www.rolf.nl.

Over VelopA-Omniplay
VelopA-Omniplay is gespecialiseerd in de inrichting van openbare speelplekken en sportpleinen en levert aan gemeentes, scholen en recreatieondernemingen. Het bedrijf luistert altijd naar de wensen van opdrachtgevers én gebruikers en staat garant voor maximale service en advies op maat. Voor meer informatie zie www.velopa-omniplay.com.

----------------------------------------------------------------------------
NOOT VOOR DE REDACTIE, NIET VOOR PUBLICATIE:
Voor vragen over het persbericht kunt u contact opnemen met Joost Scholten van VelopA-Omniplay, tel: 071 - 581 59 59, of Ada Valkenburg van Rolf, tel: 0344 647 641.