Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

PERSBERICHT: Agito Aura, de kunst van het spelen verlicht

gepubliceerd op 20-6-2011 0:00:00
De Agito productlijn van HAGS bestaat uit een groot aantal modulaire speeltoestellen voor kinderen van 6 jaar en ouder. Dankzij het moderne ontwerp, de fantastische kleuren en tal van innovatieve speelfuncties die het speelplezier bevorderen is de Agito-serie al populair sinds in 2001 de eerste toestellen op de markt werden gebracht. Nu, 10 jaar later, presenteren we een nieuw, schitterend product van HAGS Agito: de Agito Aura.

Onweerstaanbaar spel van licht
De Agito Aura is voorzien van gekleurde, waterproof LED-lampjes die oplichten zodra het begint te schemeren en een prettige sfeer creëren in het donker, zodat het toestel langer kan worden gebruikt. Dit is vooral handig in landen waar de dagen in de winter veel korter duren dan in de zomer. Of waar het te heet is om overdag buiten te spelen.

Een stralend middelpunt
De Agito Aura is een spannende blikvanger in zowel een stadsomgeving als in een park, niet alleen in speeltuinen of op andere plaatsen waar speeltoestellen staan, maar ook langs populaire wandelroutes.
De dynamische Agito is een waar kunstwerk, door de lichtjes onweerstaanbaar voor kinderen en betoverend voor volwassenen! De koppen van de palen en de glijbaan nemen verschillende kleuren aan en zorgen voor een aantrekkelijk, levendig lichtspel. In verband met de veiligheid zijn er alleen LED-lampen gebruikt die op laagspanning werken.

Made in Sweden
De fonkelende Aura-lampjes zijn vooral geschikt voor de grotere Agito-toestellen. Het is een betaalbare manier om een spectaculair speelgebied te creëren. De Agito Aura-toestellen worden met de hand gemaakt en hebben een levertijd van 16 tot 20 weken.

Over HAGS
HAGS is een internationale onderneming met een zeer breed productassortiment, voor spel, sport en andere outdooractiviteiten, ontworpen voor alle leeftijden. VelopA-Omniplay is de distributeur van HAGS Speeltoestellen in Nederland.

Over VelopA-Omniplay
VelopA-Omniplay is gespecialiseerd in de inrichting van openbare speelplekken en sportpleinen en levert aan gemeentes, scholen en recreatieondernemingen. Het bedrijf luistert altijd naar de wensen van opdrachtgevers én gebruikers en staat garant voor maximale service en advies op maat.

-------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Scholten via jscholten@velopa.com of 071 541 0321.