Om u beter van dienst te zijn maakt www.velopa-omniplay.com gebruik van cookies. Verberg dit bericht

Actueel

 • gepubliceerd op 11 augustus 2016
  OmnistadiumKrimpenadIJsselactueel
  "De beoordelingscommissie en de aanwezige jeugd waren onder de indruk van uw plan!"

  Dit zijn de woorden van Johan Baars, inkoopcoördinator Gemeente Krimpen aan den IJssel, waarmee VelopA-Omniplay de aanbesteding voor de aanleg van een multifunctioneel kunstgrasveld bij het Zwaneneiland gegund heeft gekregen.
  Lees Meer Lees Minder

  Al sinds 2014 probeert de jeugd een sportveld op een centrale plek in Krimpen aan den IJssel te realiseren via de gemeente. Al hun inzet wordt dit jaar dik beloond. Krimpen aan den IJssel krijgt een bijna 40 meter lange Omnistadium.
  Niet alleen de wensen van de jeugd worden hiermee vervuld, maar ook de mogelijkheden die geboden worden voor jongerenwerkers van SynerKri, de omliggende scholen, de omwonenden en sportverenigingen uit de buurt.

  In samenwerking met onze kunstgrasleverancier KSP hebben we in een maand tijd een plan van aanpak geschreven en een passend ontwerp gemaakt. Uiteindelijk heeft de presentatie aan de jongeren de doorslag gegeven.

  Een groep jongeren, variërend in de leeftijdsklasse 8-20 jaar, heeft zich samen met de gemeente en jongerenwerkers gebogen over het vraagstuk welke sporten zij graag terug wilden zien op deze plek. In het Omnistadium wordt straks (straat)voetbal, volleybal, tennis, korfbal, hockey en badminton gespeeld.
  Speciaal voor het opbergen van divers sportmateriaal is er ook een opberg box ontwikkeld dat tevens dienst doet als spelersbank. Dat het Omnistadium uiterst geluidsarm is én toegankelijk voor mindervaliden, zijn absolute pluspunten.

  Enthousiasme, herkenning en het ongeduld om gelijk te willen sporten op het multifunctionele sportveld, sierden de presentatieavond. De jongeren zullen echter nog heel even geduld moeten hebben voordat het sportveld er daadwerkelijk ligt, maar één ding is zeker: ze hebben als echte topsporters de moed niet opgegeven en een prachtig resultaat bereikt. Krimpen aan den IJssel zal heel wat sporttalentjes bijkrijgen aankomende jaren!

 • gepubliceerd op 12 juli 2016
  VelopAOmniplaydoneertipadsaanStichtingvanhetkindAlphenwoongroepHorizon
  Nadja Wilberink heeft vandaag namens VelopA-Omniplay drie iPads gedoneerd aan Stichting van het Kind. Stichting van het Kind is een organisatie die als missie heeft om 35.000 kinderen in tehuizen in Nederland een kans te geven op een mooiere toekomst.

  Nadja heeft samen met Niels Troost van de stichting de iPads overhandigd aan de woongroep Horizon in Alphen aan den Rijn. De kinderen van de woongroep waren er erg blij mee!
  Lees Meer Lees Minder

  Eerder dit jaar heeft VelopA-Omniplay in samenwerking met Stichting van het Kind een prachtige Omnistadium bij Horizon neergezet:

  OmnistadiumStichtingvanhetKind01

  OmnistadiumStichtingvanhetKind02

  Meer over dit project.

 • gepubliceerd op 1 juli 2016
  De stoere uitstraling van het Omnistadium nodigt uit voor een semi-professioneel potje voetbal. De vormgeving is afgeleid van de bekende, grote stadions. Naast voetbal bestaat de mogelijkheid tot meerdere soorten sport, zoals basketbal en volleybal. Je hoeft je dus geen moment te vervelen in een Omnistadium.

 • gepubliceerd op 25 januari 2016
  VelopA Omniplay en Stichting van het Kind plaatsen een Omnistadium in Alphen aan de Rijn
  Voor de kinderen uit het tehuis van Horizon in Alphen aan de Rijn wordt een splinternieuw Omnistadium gerealiseerd. Het project is een samenwerking van Stichting van het Kind en VelopA-Omniplay.
  In het multifunctionele sportstadion kunnen binnenkort circa 200 kinderen diverse sporten beoefenen; voetbal, basketbal, volleybal, badminton, tennis, handbal én hockey.
  Uit recente onderzoeken blijkt dat beweging aanzienelijk bijdraagt aan ontwikkeling van kinderen. Met het plaatsen van de sportkooi wil de stichting beweging stimuleren.

  De bouw van het Omnistadium bij Horizon start in april.
  Lees Meer Lees Minder

  Om deze samenwerking extra kracht bij te zetten heeft VelopA-Omniplay op maandag 25 januari 2016 een presentatiebord overgedragen aan de stichting en het tehuis. 


  We vinden het fantastisch dat met de bouw van het Omnistadium al deze kinderen de kans zullen krijgen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende sporten! 

  Meer informatie over dit project

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10